[HD™] Brajtbern 2019 HD Film Online Sa Prevodom – Hrvatski Sprski Besplatno

Brajtbern 2019 Film
Filmovi Online Sa Prevodom Sprski Hrvatski
97 | 4K ULTRAHD | FULL HD (1080P) | SD

Brajtbern 2019 Film
Filmovi Online Sa Prevodom Sprski Hrvatski
97 | 4K ULTRAHD | FULL HD (1080P) | SD

ta bi se dogodilo kada bi nadareno dete sa druge planete sletelo na Zemlju, ali umesto da postane junak čovečanstva, ono postaje neto daleko zlobnije?

-DETALJE O FILMU
Originalni naslov: Brightburn
Početak prikazivanja filma: 23.05.2019
Država/Godina: USA/2019
Žanr: drama, horor, naučna-fantastika
Glumci: Elizabeth Banks, David Denman, Matt Jones

-SADRŽAJ
Nakon teke borbe sa neplodnosti, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dečaka. Brendon se čini da je sve ono to su Tori i njen suprug Kajl oduvek želeli - pametan, talentovan i znatiželjan da otkriva svet. Ali, kako se Brendon bliži pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori počinju da obuzimaju strane sumnje o svom sinu. Jednom kada Brandon počne da reaguje na uticaj mračnih sila, njegovi najbliži će se naći u velikoj opasnosti. Čudotvorno dete se pretvara u zlobnog grabljivca koji nezaustavljivo hara Kanzasom.
U filmu Brajtbern filmski vizionar reditelj Čuvara galaksije i Belko eksperiment predstavljaju zapanjujući i radikalni novi žanr: superherojski horo

-OZNAKE
Brajtbern, Brajtbern gledaj, Brajtbern preuzimanje, Brajtbern online sa prevodom, Brajtbern cinestar, Brajtbern online, Brajtbern blitz cinestar, Brajtbern cineplexx, Brajtbern film 2018, Brajtbern gledaj online sa prevodom, Brajtbern online s prijevodom, Brajtbern sa prevodom, Brajtbern 2018 online sa prevodom, Brajtbern ceo film sa prevodom, Brajtbern cijeli film sa prevodom, Brajtbern film sa prevodom.